Although initially sceptic I have decided after checking with Jettro to put the press release also on our Gridshore blog. I can not deny that we have around 400 to 500 hits a day, which is more than most sites can tell. The Whitepaper is in Dutch, it covers a specific Dutch topic and is only of interest for people that have to do with certain types of Contracts that can be sent and signed digitally when a new Dutch law is approved. So think twice, if you want to sign-up for the whitepaper, i am going to contact you ;-).

Amsterdam, 6 november 2008ISIS Papyrus een wereldwijde organisatie met 16 kantoren waaronder Nederland presenteert een nieuwe informatieve Whitepaper.

Digitale-Polis-Ad-image-01-1Bedrijfsleven en burgers kunnen naar verwachting al op 1 januari 2009 kiezen voor een digitale verzekeringspolis in plaats van een papieren polis. Het wetsvoorstel dat hiervoor moet zorgen wordt naar verwachting in de 2e week van November 2008 door de kamer behandeld. De business case voor de digitale polis is vanuit het oogpunt van kostenbesparing snel gemaakt. Door het nagenoeg wegvallen van de kosten die gemoeid zijn met het maken en verzenden is het mogelijk de investering in maanden terug te verdienen. Besparingen van 1 miljoen euro per jaar die oplopen tot ettelijke miljoenen per jaar zijn niet uit te sluiten. Besparingen die gehaald kunnen worden in de processen rondom inkomende en uitgaande bedrijfscommunicatie.

De communicatie via Internet in handen van IT, maar uw Business verantwoordelijk voor communicatie met de klant?

Met ISIS Papyrus slecht u deze barrière. U geeft uw afdelingen de regie over hun communicatie. U opent nieuwe mogelijkheden via nieuwe communicatiekanalen. U kunt blijven voldoen aan de hogere eisen die aan u worden gesteld. De digitale polis is dan ook veel meer dan een PDF document en de tijd dringt. Onder de vlag van Sharing Experience™ zal ISIS Papyrus haar kennis en ervaring op het terrein van bedrijfscommunicatie en processen met u delen. In het bijzonder zullen we in deze Whitepaper stilstaan bij het wetsvoorstel en zullen we uitleggen hoe met ISIS Papyrus de verschillende eisen gerealiseerd kunnen worden waarbij de business weer de regie krijgt over het proces en de inhoud.

U kunt de Whitepaper aanvragen op http://www.isis-papyrus.com/digitalepolis

Over ISIS Papyrus Software

ISIS Papyrus, opgericht in 1988 is een wereldwijd opererend bedrijf met 4 ontwikkel centra´s die zich bevinden in Oostenrijk, Duitsland en Italie en heeft daarnaast kantoren in 16 landen waaronder de Verenigde Staten, Engeland, Nederland, Frankrijk, Spanje, Denemarken, Singapore, Korea, Taiwan. Het bedrijf is in particuliere handen en is marktleider in Europa en Azië voor zakelijke communicatie. Wereldwijd gebruiken meer dan 2000 bedrijven en overheidsinstanties het ISIS Papyrus Enterprise Communicatie en Proces Platform voor hun uitgaande en inkomende bedrijfscommunicatie en aanverwante processen. ISIS Papyrus haar expertise heeft zich in de loop van 20 jaar ontwikkeld door het automatiseren en managen van zakelijke communicatie en processen. Dit heeft geleidt tot uniek inzicht in people-to-people, people-to-document en document-op-aanvraag-interacties. ISIS Papyrus heeft een bewezen staat van dienst in het leveren van succesvolle oplossingen in de overheid, verzekerings-, bank- en telecommunicatie-industrie.

Meer informatie over het bedrijf en het ISIS Papyrus Enterprise Communicatie en Proces Platform is beschikbaar online op: http://www.isis-papyrus.com.

Contacten

ISIS Papyrus Netherlands
Freddie van Rijswijk+ 31 (0)20 799 7716
Freddie.van.Rijswijk@isis-papyrus.com

 

ISIS Papyrus Head Office
Christian Berchtold, +43-2236-27551
christian.berchtold@isis-papyrus.com

ISIS Papyrus presenteert Whitepaper De Digitale Polis